Hoe werkt het?

Tijdens de loopbaancoaching maak je thuiswerkopdrachten en eventueel specifieke testen. Deze bespreken we tijdens de sessies. Tijdens dit traject wordt gebruikt gemaakt van een unieke methodiek JOBtoWORK.

JOBtoWORK zet je tot nadenken over je werktoekomst én zet je in de realiteit van de huidige arbeidsmarkt. JOBtoWORK leert je een werkwens te hebben en te accepteren wat je op dit moment wel en niet kunt realiseren of bereiken. JOBtoWORK is een methode en een manier van denken, die gebaseerd is op de 3 lagen van Kiper.

Doormiddel van de opdrachten ga je daadwerkelijk aan de slag. In de loopbaantraject fase geef je aan welk onderdeel voor jou het meest belangrijk is. Je bepaalt zelf de route naar jou doel! Dit kan zijn:

Resultaat

Een baan waar je met veel (meer) plezier werkt!

  • Je bent je (weer) bewust van jouw dromen, passies en talenten en wat je écht belangrijk vindt in je werk.
  • Je kunt duidelijke keuzes maken omtrent je loopbaan zoals het zoeken naar een nieuwe functie binnen of buiten je huidige organisatie.
  • Je doorbreekt belemmerende patronen zodat je al je energie, kwaliteiten en potentie kunt richten op het realiseren van je doelen

Uiteindelijk komen we samen tot een concreet plan van aanpak, waarmee je aan de slag kunt. Ik zal je professioneel begeleiden in het loopbaantraject, zodat je uiteindelijk weer plezier in je werk hebt!